Patentirana formula Nativ.Col™ osigurava najvišu čistoću i originalan izvor tvari

Swiss Blanc Divokoza jedini je proizvod na na hrvatskom tržištu koji sadržava 100 % prirodni (nedenaturirani) kolagen NCI® i NCII® vrhunske kvalitete Nativ.Col™ koja osigurava najvišu čistoću i originalan izvor tvari.

Patentirana formula kolagena Nativ.Col™ nastala je u suradnji s vrhunskim švicarskim stručnjacima. Dugoročan razvoj zasniva se na tradiciji farmaceutske proizvodnje u Švicarskoj. Ponosni smo na preciznost i kvalitetu po kojoj su Švicarci poznati u cijelom svijetu. Naše postrojenje nalazi se na sjeveru Švicarske. Spoj suvremene farmaceutske proizvodnje i planinskog načina života daje nam nadahnuće za stvaranje najboljih proizvoda kao što je Swiss Blanc Divokoza s formulom Nativ.Col™.

Svaki kolagen na tržištu nije jednako učinkovit

Postoji velika razlika između kolagena koji su danas dostupni na tržištu. Između prirodnih kolagena, koji se i inače nalaze u ljudskom tijelu, i umjetno dobivenih kolagena velika je razlika.

Osim toga, važno je podrijetlo sastojaka koje mora biti iz što prirodnijeg izvora te primjena tehnologije u proizvodnji kako bi se mogla osigurati potpuna apsorpcija hranjivih tvari važnih za tijelo.

Prirodni kolagen Hidrolizirani kolagen (želatina)

Jedna kapsula Swiss Blanc Divokoze dovoljna je za potpunu opskrbu lokomotornog sustava

Swiss Blanc Divokoza s patentiranom formulom Nativ.Col™ sadržava kolagen u jednakom obliku kakav se nalazi u tetivama, ligamentima, kostima, mišićima i koži. Tako tijelo ne treba dugo razgrađivati konzumirane sastojke jer ih jednostavno apsorbira i raspoređuje gdje su najpotrebniji.

Zbog njezina sastava dovoljna je jedna kapsula kolagena Swiss Blanc Divokoza za potpunu opskrbu ligamenata, zglobova, tetiva i hrskavica. Optimalan rezultat postiže se nakon dva mjeseca uzimanja kolagena. Na taj način potičemo tijelo na vlastitu proizvodnju kolagena, što je jedinstvena prednost kolagena Swiss Blanc Divokoza u kapsulama.

Zaštićena formula Nativ.Col™ osigurava vrhunsku švicarsku kvalitetu, prirodan izvor tvari i najveću čistoću te originalno podrijetlo.

Popunite sljedeća polja za besplatno testiranje od trideset dana kolagena Swiss Blanc Divokoza:

Proizvod ćemo vam dostaviti na kućnu adresu poštom u roku od 10 radnih dana.
Poštarina iznosi samo 14,97 kn.