Proizvodnja Cemio Switzerland Divokoze obavlja se prema

strogim švicarskim standardima

Tako možemo osigurati kvalitetan proizvod koji spaja čistoću prirode i vrhunsku tehnologiju. Kad je proces proizvodnje i testiranja završen, proizvod iz Švicarske, gdje se obavlja proizvodnja, šaljemo u naš distribucijski centar u Češku odakle se pošiljke šalju diljem Europe.

Dobro došli u svijet koji spaja čistu prirodu i vrhunsku tehnologiju švicarske kvalitete

Ponosni smo na vezu između tradicionalnih prirodnih medicinskih tretmana i vrhunske suvremene proizvodnje. Razvoj proizvoda Swiss Blanc Divokoza plod je suradnje s vodećim švicarskim farmaceutima. Zato se na kolagen Swiss Blanc Divokoza za zglobove, hrskavice i kosti možete potpuno osloniti.

Kao jedini proizvod na tržištu sadržava prirodni kolagen NC I® i NC II® u kombinaciji s vitaminom C. Tako tijelu pruža sve hranjive tvari potrebne za njegu zdrave zglobne hrskavice.

Švicarske Alpe s moćnim ledenjacima i kristalno čistim jezerima dom su naše tvrtke, Cemio Switzerland

Svoje znanje crpimo iz dugogodišnje tradicije vrhunske farmaceutske proizvodnje u Švicarskoj. Ponosni smo na preciznost i kvalitetu po kojoj su Švicarci poznati u cijelom svijetu. Naše postrojenje nalazi se na sjeveru Švicarske.

Međusobna povezanost suvremene farmaceutske proizvodnje i planinskog načina života daje nam nadahnuće za stvaranje proizvoda vrhunske kvalitete koji podupiru zdrave zglobove, hrskavice i kosti.

Swiss Blanc Divokoza, vrhunski kolagen za zglobove, hrskavice i kosti

Swiss Blanc Divokoza prvorazredan je proizvod koji jedini na tržištu osigurava izvor prirodnog kolagena tipa I i tipa II u kombinaciji s vitaminom C za učinkovitiju apsorpciju. Posebnim patentiranim postupkom osmislili smo formulu Nativ.Col™ koja osigurava najvišu čistoću i originalan izvor sastojaka.

Otuda i ime našeg proizvoda za zglobove, hrskavice i kosti. Kao što je i divokoza elegantna životinja, puna energije i snage koja joj je potrebna za kretanje po zahtjevnom brdskom terenu, tako i vi s kolagenom Swiss Blanc Divokoza možete biti neopterećeni u kretanju, bez obzira na vašu dob.

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.